24.8.15

Son Zamanlarda En Sık Kullandığım Telefon Uygulamaları

Merhabalar!
Her gün bir sürü yeni uygulamalar geliyor telefonlarımıza. Ben oldukça fazla zaman geçiriyorum; faydalı, eğlenceli uygulamalar bulabilir miyim diye. Bu postta son zamanlarda keşfettiğim uygulamaları paylaşmak istedim. Belki ilginizi çekip, sizinde öğrenmenize yardımcı olurum.

-Rock On-


Son zamanlarda oynadığım, canlarımın dolmasını sabırsızlıkla beklediğim bir oyun oldu Rock On. Bu uygulamada rock müzik bilginizi test ediyorsunuz. İndirdikten sonra seviye seviye ilerleyen bir oyun. Mikrofon Denetimi, Ani Ölüm, Arcade modunda size verilen görevleri yaparak atlıyorsunuz seviyeleri. O kadar eğlenceli bir harita yapmışlar ki! Pop rock, indie, heavy metal, klasik rock gibi geniş bir skalaya sahip Rock On. Bunu yaparken yeni şarkılar keşfetmek de bu güzel oyunun cabası!

-Learnist-


Çok severek kullandığım bir sosyal bilgi paylaşım sitesi. İçeriği o kadar geniş ki, yok yok. Bilim, teknoloji, seyahat, oyunlar ve daha nicesi. Uygulama tamamen ingilizce. Learnist'te pizza hamuru yapımından tutunda, kamp tekniklerine kadar insanların adım, adım paylaştığı harika bilgiler mevcut. 

-Voscreen-



Bu zamana kadar indirdiğiniz tüm ingilizce öğrenme uygulamalarını unutun. Çünkü bu uygulama benim için en eğlencelisi! Voscreen'i indirip, kayıt olduktan sonra ana dilinizi seçiyorsunuz. Seviyenizi işaretledikten sonra, ekrana gelen kısa videoları dilerseniz ingilizce altyazılı ya da altyazısız, türkçeye çevirmeye çalışıyorsunuz. İşin güzel tarafı çoğu videonun bir filmden, çizgi filmden, belgesellerden, reklam filmlerinden seçilmiş olması. Ve böyle güzel bir uygulamanın tabiki ücretsiz olarak bizlere sunulması.

-TVShow Time-


Bilgisayarda oldukça sık kullandığım bu uygulamanın, telefon versiyonu olması oldukça mutlu etti beni. Yabancı dizi izleyicisi olup, hangi bölümde kaldım sıkıntısı yaşayanlara hızır gibi yetişen bir uygulama. Böylelikle izlediğiniz dizileri arşivleyip düzgün bir hale getirebilirsiniz. Takip ettiğiniz devam eden dizilerin, yeni bölümleri yayınlandığında, telefonunuza bildirimde göndermekte.

Mutlu günler*

10 yorum:

  1. Tv show timeı severek kullanıyorum. Learnist'e de güzele benziyor, inidirip bir bakayım nasılmı. :)

    YanıtlaSil
  2. Mutlaka indir, umarım seversin :)

    YanıtlaSil
  3. En sevdîğim post türlerinden biri işte bu yeni yeni uygulamalar keşfediyoruz hepiciğine bakacağım voscreen'i ben de çok severek kullanıyorum ama sanırım android için olan yok galiba değil mi ?

    YanıtlaSil
  4. Ben android kullanmadığım için onu belirtmeyi unutmuşum tamamen :/ sen dedikten sonra internetten baktım android için yapım aşamasındaymış. Ama bir de bunu buldum, bu adımları uygulayarak kurabilirsin telefonuna :) http://kirliadam.blogspot.com.tr/2015/05/voscreen-android-uygulamas-nasl-kurulur.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok dedim ya ben de kullanıyorum benimki de android deşil ama android olan arkadaşlarım kullanamıyor onlara göndereyim bu bana verdiğin linki :)

      Sil
  5. Ah tamamdır :)
    Bu arada bilgisayar üzerinden de kullanabiliyormuş, bende yeni fark ettim:)

    YanıtlaSil
  6. Rock On çok iyiymiş ben de dakikalardır oynuyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi kesinlikle, çok fena sarıyor :)

      Sil
    2. Çok iyi kesinlikle, çok fena sarıyor :)

      Sil
    3. Çok iyi kesinlikle, çok fena sarıyor :)

      Sil