21.8.15

Dizi: You're the Worst

You're the Worst
(2014--)


Olmadı. İzleyemedim. Arkadaşlar ben Game of Thrones'u sevemedim. Etrafımdaki herkesin izle çok güzel demesi gafletiyle başladım şu sıcak günlerde. İlk sezon bitti, karakterleri tanımaya başladım ama yok, ikinci sezonda beni resmen uyuttu, devamını en ufak merak etmeden izliyorum. Herkes seve dursun, ben izlemeye dur dedim, geçen günlerde rastgele denk geldiğim epi topu 3-5 karakterin olduğu bir komedi dizisine başladım. You're the Worst 'den bahsetmekteyim. Şu an sadece tek sezon, 10 bölümlük bir dizi. İkinci sezonu onaylanmış, 9 eylülde yayınlanmaya başlayacakmış.


Dizideki iki ana karakter de aslında birbirinden gıcık. Baş rollerini İngiliz aksanı ile Jimmy (Chris Geere) ve Gretchen (Aya Cash) canlandırmakta. Evlilik ve uzun ilişki karşıtı bu ikilinin, gündelik hayatlarına konuk oluyoruz. Her ne kadar ciddi bir ilişki yaşamıyoruz, herkes dilediğini yapmakta özgür düşüncesiyle yaşasalar da, aslında hiç de öyle olmadığını anlıyoruz bölümler ilerledikçe. Şunu açıkça söyleyebilirim ki, zaman geçtikçe daha da güzelleşti dizi. İlk bölümü izledikten sonra izlemeyeceğim desem de, Game of Thrones'un verdiği iç sıkıntısıyla izlemeye devam ettim You're the Worst'u.


Çıtırlık dizi izlemek isteyenlere çağrım, başlayın efendim. Sizin şu mutsuz günlerde tavsiye edebileceğiniz bu tarz diziler var mı? Paylaşırsanız çok mutlu olurum. 

2 yorum:

  1. Game of Thrones'u izliyorum, 5. sezona geldim. İzliyorum ama neden izliyorum? Bu sorunun yanıtı bende de yok açıkçası. Çok kasvetli, bir yandan çok manasız ve oldu bitti geliyor. Karakterleri renkli buluyorum, ara ara da iyi noktalara temas eden ikili ilişkiler çarpıyor gözüme ama aman aman bayılmıyorum ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevebilmek için zorladım kendimi, insanların bu kadar sevip benim hoşuma gitmeyen ne diye sorguladım izlerken resmen. Galiba kitap serisinin etkisi büyük, ben kitapları da okumadığım için hiç ilgimi çekmedi ya, bıraktım 2. sezonun ortasında :)

      Sil