21.9.15

Neler Yapıyorum ?

Ben sıcak havalarda daha çok eve kapanan insanlardanım. Havanın sıcak ve güneşli olması beni pek olumlu etkilemiyor. Bende bu zamanları dizi izleyerek geçirdim.
Modern Family'nin 5 ve 6. sezonlarını bir türlü izleyememiştim, bu sırada onları kapatmak istedim. Gerçekten çok seviyorum bu aileyi! Her bir karakterin yeri ayrı. Hepsine ayrı ayrı o kadar çok gülüyorum ki, bu dizi beni mutlu ediyor! Bu hissi bir tek Friends'i izlerken yakalayabilmiştim. Sonrasında Modern Family.


Billy&Billie isimli diziye başlayıp, kısa sürede bitirdim. Lazzy Otter sayesinde haberdar olmuştum (iyiki bloglar var). Çok sevdim, ikinci sezonu heyecanla beklemekteyim. İlişki dizilerini gerçekten seviyorum! Şu an ne izlesem, neye başlasam diye kara kara düşünmekteyim.



Kitap siparişi verdim. Aslında sırada okunacak o kadar çok kitabım var ki. Kendimi biraz şımartmak istedim, hem birkaç kitabın ne zararı olur ki!

Irvin D. Yalom, benim çok sevdiğim bir yazar. Daha önce "Nietzsche Ağladığında" ve "Divan" kitaplarını okumuştum. "Günübirlik Hayatlar" ise son çıkan kitabı, gerçek psikoterapi öykülerinden oluşuyor. 
Karasevdalılar, yazarın aldığım ilk kitabı. Instagram'da kitap paylaşımlarını ilgiyle takip ettiğim bi kullanıcının tavsiyesi ile sipariş verdim. Arka kapağından okuduğum kadarıyla sürekleyici bir romana benziyor.

Engin Gençtan gibi önemli bir yazarın kütüphanemde hiç kitabının olmadığını farkettim. Mesela Saat Onda'nın güzel bir olay örgüsüne sahip olduğunu duymuştum, en yakın zamanda okunması için sepetime ekledim!
Fahrenheit 451, kitapçıya her girdiğimde elime alıp, almakta kararsız kaldığım bir kitaptı. Bunun sebebi çevirisinin çok başarılı olmadığını duymamdı. Distopya kitapları sevdiğim için, çevirisi kötü olsada okumalıyım düşüncesiyle almaya karar verdim. 
Bunların haricinde, bloguma güzel bir tema hazırlamak için çaba sarf ediyorum, ama beğenmem ve uygulamam oldukça zaman alıyor,

Simon & Garfunkel

Bir de minik bir şarkı paylaşımı olsun*  Simon & Garfunkel
Mutlu Günler!

7 yorum:

  1. Oooo. Birisine Billy&Billie'yi satmışım çok sevindim, nasıl sevindim anlatamam. Amerika da bile doğru dürüst bilinmiyor ama çok güzel ya. Ben açıkçası çok beğendim ve etrafımda ki herkese izletmek istiyorum. Baş rolde ki erkeğe de kadına aşık olmuş olabilriim. Bana biseksüel miyim acaba diye uzun süre kendimi sorgulattılar. Uzun süre hangisi daha seksi, hangisi daha tatlı diye düşünürken kendi kaybettim. :D
    Modern Family'nin ise ilk 4 sezonunu art arda izledim sonra, bölüm çıktıkça izledim ama pişman oldum. Modern Family art arda izlenmesi gereken bir dizi hafta da 20 dakika dişimin kovuğuna gitmiyor. Bu yıl izlemeden dayanabilirsem biriktireceğim. :)
    Daha çok yaz ya ben senin yazılarını seviyorum. Header'ın bile içimi açıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok çok sevdim Billy&Billie 'yi :)) Aynı sorgulamayı bende yaşadım desem :) Billie'nin maskülen tavırlarına hayran kalmakla birlikte Billy'nin uyandıktan sonra gözlüklerini düzeltme tatlılığında gidip geldim bende :)
      Modern Family dediğin gibi kesinlikle art arda izlenmesi gereken bir dizi, 7. sezonu biriktirip öyle izlemeye karar verdim :)
      Bende senin yazılarını severek okuyorum, bol bolda not ediyorum izlemem gerekenleri, epey saatlerimi harcadım blogunda dizi yazılarında :)
      İzleyip, okudukça sık yazmaya çalışacağım, açıkçası düzen oturtmaya çalışıyorum hala blog da :) Tema için uğraşıyorum ama tam bir rezaletim ya, yapayım derken resimler kayıyor, renkler bir tuhaf oluyor falan, bakalım halletmeye çalışıyorum:)

      Sil
  2. simon garfunkelin o albümü toptan müthiş yaa. bak ben de american tune ve 50 ways to leave your lover pek seviyom. lolita kitabı daha iyi iki film versiyonu var. ikisi de iyi. hımm, karasevdalıları merak ettim. zaten yky yayınları seviyom. dizilere bakarım. bugünlerde koreden gidiyom ben yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle müthiş bir albüm ! :) Sen hatırlatmışken bende açıp dinleyeyim, ne güzel gider şimdi american tune :) Kubrick versiyonunu izlemedim Lolita'nın, yakın zamanda onu da izleyeceğim. Karasevdalıları bende merak ediyorum, okunacaklar sıramda öne aldım:) Ben kore dizileri bakımından epey bilgisizim, hiç izlemedim :/ Favori olan bi kore dizisi önerirsen başlangıç yapabilirim bende:)

      Sil
    2. ı hear your voice
      kill me heal me
      ıts okay its love

      bunları bi denesene.

      Sil
    3. Teşekkürler, en kısa zamanda başlıyorum :)

      Sil
  3. Hoş geldin! İyi ki geldin :)

    YanıtlaSil